Garancia

Mindig nagyon örülünk, amikor egy vásárló minket választ, és úgy gondoljuk, ezt a bizalmat értékelnünk kell – ezért kétféle garanciát hoztunk létre, amely minden termékünkre érvényes!

 

100% Mosolygarancia

Előfordulhat, hogy termékünk minőségével ugyan nincs problémád, de valami miatt mégis csalódsz, amikor kibontod a tőlünk érkezett csomagot. Bár webshopunkban igyekszünk a lehető legtöbb és legpontosabb információt megadni a termékekről, sajnos így is megtörténhet, hogy kép alapján egy picit nagyobbra, egy picit sötétebbre, egy picit puhábbra számítottál. Az is megeshet, hogy mire megérkezik a csomagod, rádöbbensz, hogy nem is érted, miért az étkészletet rendelted meg a vicces társasjáték helyett.

Ilyen esetekben egy percig sem kell aggódnod, csak vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi megígérjük, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kicseréljük termékedet bármi másra, aminek értéke eléri a korábbi rendelésed összegét!

 

100% Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármilyen okból elégedetlen vagy a tőlünk rendelt termékkel, és úgy gondolod, 100% Mosolygaranciánk nem jelent megoldást számodra, inkább rendelésed árát szeretnéd visszakapni, akkor igénybe veheted 100% pénzvisszafizetési garanciánkat.

Ebben az esetben csak annyit kell tenned, hogy a megrendelt terméket eredeti számlával együtt visszaküldöd a rendeléstől számított 30 napon belül, és mi azonnal, kérdés nélkül visszaadjuk a teljes árat.

 

Ne feledd: mi azért dolgozunk, hogy Te elégedett legyél, így ha bármikor elakadsz, vagy kérdésed merül fel, bátran keress minket, hogy segíthessünk!

VÁRJ EGY PERCET MIELŐTT KILÉPSZ!

NE MENJ EL ÜRES KÉZZEL, FOGADD EL EZT A 2000 FT ÉRTÉKŰ KUPONT

AMIT 30 NAPON BELÜL BEVÁLTHATSZ BÁRMILYEN TERMÉKRE!