Nyereményjáték

Mit szólnál egy 5000 Ft-os vásárlási utalványhoz – ingyen?

Nekünk fontos, hogy vásárlóinknak örömet szerezzünk, ezért úgy döntöttünk, hetente kisorsolunk egy 5000 Ft-os Home & Design vásárlási utalványt nyereményjátékunkra jelentkezők között! Az utalványt természetesen bármilyen termékre felhasználhatod, amit a webshopunkban megtalálsz.

A sorsolás időpontja minden héten hétfőn 10:00 óra, ezt követően tüntetjük fel a nyertes nevét honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontjában. A nyertesnek a sorsolás napján 18:00-ig kell jelentkeznie az utalványért.

Mit kell tenned ahhoz, hogy a Tiéd legyen az 5000 Ft-os Home & Design vásárlási utalvány?

Jelentkezz nyereményjátékunkra! Ehhez pusztán annyit kell tenned, hogy a lenti jelentkezési mezőkben pontosan megadod neved és e-mail címed. Néhány perccel később kapsz tőlünk egy automatikus e-mail üzenetet, amivel megerősítheted jelentkezésed.

Honnan tudod, hogy nyertél-e?

Nem szabad elfelejtened, hogy a nyerteseket nem értesítjük, sem telefonon, sem e-mailben! Így a TE feladatod, hogy minden héten hétfőn, 10:00 óra után ellenőrizd honlapunkon, Te vagy-e az aznapi nyertes!

Ehhez honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontját kell megnézned. Ha a Te neved szerepel a lista első helyén, az aznapi dátummal, akkor gratulálunk, Te vagy a szerencsés nyertes!

Mi a teendőd, ha ez történt?

Nagyon fontos, hogy ebben az esetben egy percet se habozz tovább, jelentkezz nyereményedért, hívj minket a +36 70 947 6069-es telefonszámon!

Ugyanis ha aznap 18:00-ig nem jelentkezel megérdemelt utalványodért, sajnos már nem leszel rá jogosult! Ennek megfelelően akkor is lemaradtál nyereményedről, ha a neved szerepel a listán, de nem a mai dátummal. Természetesen ebben az esetben sem szabad csüggedned, hiszen akár már a következő héten nyerhetsz újra!

Persze, ha minket kérdezel, a legegyszerűbb, ha rendszeresen emlékezteted magad a hétfői sorsolásra, így biztosan nem kerülsz abba a bosszantó helyzetbe, hogy hagyod elúszni a nyereményed. :]

Az átvételről és a felhasználásról

Ha minden feltételnek eleget teszel, 5000 Ft-os Home & Design nyereményutalványodat emailben küldjük el Neked! A webshopos vásárlás menetéről részletesen tájékoztatunk majd, amikor jelentkezel nyereményedért!

Az alábbi mezőkbe írd be adataidat!
Sok szerencsét!

VÁRJ EGY PERCET MIELŐTT KILÉPSZ!

NE MENJ EL ÜRES KÉZZEL, FOGADD EL EZT A 2000 FT ÉRTÉKŰ KUPONT

AMIT 30 NAPON BELÜL BEVÁLTHATSZ BÁRMILYEN TERMÉKRE!