Nyereményjáték

Mit szólnál egy 5000 Ft-os vásárlási utalványhoz – ingyen?

Nekünk fontos, hogy vásárlóinknak örömet szerezzünk, ezért úgy döntöttünk, hetente kisorsolunk egy 5000 Ft-os Home & Design vásárlási utalványt nyereményjátékunkra jelentkezők között! Az utalványt természetesen bármilyen termékre felhasználhatod, amit a webshopunkban megtalálsz.

A sorsolás időpontja minden héten hétfőn 10:00 óra, ezt követően tüntetjük fel a nyertes nevét honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontjában. A nyertesnek a sorsolás napján 18:00-ig kell jelentkeznie az utalványért.

Mit kell tenned ahhoz, hogy a Tiéd legyen az 5000 Ft-os Home & Design vásárlási utalvány?

Jelentkezz nyereményjátékunkra! Ehhez pusztán annyit kell tenned, hogy a lenti jelentkezési mezőkben pontosan megadod neved és e-mail címed. Néhány perccel később kapsz tőlünk egy automatikus e-mail üzenetet, amivel megerősítheted jelentkezésed.

Honnan tudod, hogy nyertél-e?

Nem szabad elfelejtened, hogy a nyerteseket nem értesítjük, sem telefonon, sem e-mailben! Így a TE feladatod, hogy minden héten hétfőn, 10:00 óra után ellenőrizd honlapunkon, Te vagy-e az aznapi nyertes!

Ehhez honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontját kell megnézned. Ha a Te neved szerepel a lista első helyén, az aznapi dátummal, akkor gratulálunk, Te vagy a szerencsés nyertes!

Mi a teendőd, ha ez történt?

Nagyon fontos, hogy ebben az esetben egy percet se habozz tovább, jelentkezz nyereményedért, hívj minket a +36 70 947 6069-es telefonszámon!

Ugyanis ha aznap 18:00-ig nem jelentkezel megérdemelt utalványodért, sajnos már nem leszel rá jogosult! Ennek megfelelően akkor is lemaradtál nyereményedről, ha a neved szerepel a listán, de nem a mai dátummal. Természetesen ebben az esetben sem szabad csüggedned, hiszen akár már a következő héten nyerhetsz újra!

Persze, ha minket kérdezel, a legegyszerűbb, ha rendszeresen emlékezteted magad a hétfői sorsolásra, így biztosan nem kerülsz abba a bosszantó helyzetbe, hogy hagyod elúszni a nyereményed. :]

Az átvételről és a felhasználásról

Ha minden feltételnek eleget teszel, 5000 Ft-os Home & Design nyereményutalványodat emailben küldjük el Neked! A webshopos vásárlás menetéről részletesen tájékoztatunk majd, amikor jelentkezel nyereményedért!

Az alábbi mezőkbe írd be adataidat!
Sok szerencsét!

VÁRJ EGY PERCET MIELŐTT KILÉPSZ!

NE MENJ EL ÜRES KÉZZEL, FOGADD EL EZT AZ 1000 FT ÉRTÉKŰ KUPONT

AMIT 30 NAPON BELÜL BEVÁLTHATSZ BÁRMILYEN TERMÉKRE!