Garancia

Mindig nagyon örülünk, amikor egy vásárló minket választ, és úgy gondoljuk, ezt a bizalmat értékelnünk kell – ezért kétféle garanciát hoztunk létre, amely minden termékünkre érvényes!

100% Mosolygarancia

Előfordulhat, hogy termékünk minőségével ugyan nincs problémád, de valami miatt mégis csalódsz, amikor kibontod a tőlünk érkezett csomagot. Bár webshopunkban igyekszünk a lehető legtöbb és legpontosabb információt megadni a termékekről, sajnos így is megtörténhet, hogy kép alapján egy picit nagyobbra, egy picit sötétebbre, egy picit puhábbra számítottál. Az is megeshet, hogy mire megérkezik a csomagod, rádöbbensz, hogy nem is érted, miért az étkészletet rendelted meg a vicces társasjáték helyett. Ilyen esetekben egy percig sem kell aggódnod, csak vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi megígérjük, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kicseréljük termékedet bármi másra, aminek értéke eléri a korábbi rendelésed összegét!

100% Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármilyen okból elégedetlen vagy a tőlünk rendelt termékkel, és úgy gondolod, 100% Mosolygaranciánk nem jelent megoldást számodra, inkább rendelésed árát szeretnéd visszakapni, akkor igénybe veheted 100% pénzvisszafizetési garanciánkat.

Ebben az esetben csak annyit kell tenned, hogy a megrendelt terméket eredeti számlával együtt visszaküldöd a rendeléstől számított 14 napon belül, és mi azonnal, kérdés nélkül visszaadjuk a teljes árat.

Ne feledd: mi azért dolgozunk, hogy Te elégedett legyél, így ha bármikor elakadsz, vagy kérdésed merül fel, bátran keress minket, hogy segíthessünk!