Nászajándéklista

Állítsátok össze nászajándéklistátokat nálunk!

Néhány éve még viszonylag ismeretlen fogalom volt, ma már egyre többen élnek a lehetőséggel. De mi is ez?

A nászajándéklista lényege, hogy esküvőtök előtt Ti magatok állíthatjátok össze azoknak a tárgyaknak listáját, amelyeket ajándékba szeretnétek kapni a nagy napon. Ezt mostantól nálunk is megtehetitek!

Hogy miért jó ez Nektek?

Ezt talán el sem kell magyaráznunk. Egy ilyen lista segítségével valóban az lapul majd a csomagokban, amire vágytok, és azt is elkerülhetitek, hogy felesleges, egyforma ajándékok halmozódjanak fel.

Nem mellékesen, a vendégeitek válláról is sok terhet levesztek ezzel…

  • Nem kell azon törniük a fejüket, vajon minek örülnétek igazán.
  • Számukra is kellemetlen lehet, ha a sokadik tányérkészlettel állítanak be – ezt is elkerülhetik, ha egy pontosan vezetett listáról vásárolnak Nektek.
  • A nagyobb összegű ajándékokat többen is megvásárolhatják, együtt.
  • Nem kell a csomagolással bajlódniuk, hiszen erről is gondoskodunk.
  • Egy-egy törékeny, vagy nagyobb méretű ajándék szállítása sokszor gondot okozhat – ezt is elintézzük helyettük, az összes ajándékot elvisszük az esküvő helyszínére.

Ezen felül minden csomagot külön ajándékkártyával látunk el, így pontosan tudni fogjátok, kitől kaptátok!

Mit kell mindehhez tennetek?

Első lépésben vegyétek fel velünk a kapcsolatot és válasszátok ki a Nektek tetsző termékeket. Ez alapján munkatársaink összeállítják nászajándéklistátokat, Nektek pedig nincs más dolgotok, mint tetszőleges formában értesíteni vendégeiteket a listáról.

Természetesen, mielőtt benéztek hozzánk, webshopunk kínálatából is szemezgethettek! Ahhoz azonban, hogy listátokat elkészítsük, arra van szükség, hogy személyesen kapcsolatba léjünk Veletek.

Hogyan vásárolhatnak vendégeitek?

Egyszerűen: csak befáradnak üzletünkbe, ahol kollégáink megmutatják nekik a listát, és ha kérik, örömmel segítenek is a választásban. Természetesen nem kell amiatt aggódnotok, hogy egy ajándékot kétszer is megvesznek: listátokat precízen vezetjük majd vásárlásról-vásárlásra.

És ha mindez nem lenne elég..

Végezetül, mi is szeretnénk hozzájárulni az ifjú pár boldogságához: a nálunk vásárolt nászajándékaitok összértékének 15%-át elkölthetitek üzletünkben!

Egy esküvő megszervezése amellett, hogy hatalmas öröm, komoly feladat is – miért ne tehetnénk egyszerűbbé a dolgotokat?
Ne habozzatok, gyertek be hozzánk minél hamarabb, hogy a nagy nap minden részletében tökéletes legyen!

Ha bármilyen kérdésetek lenne nászajándéklista-szolgáltatásunkkal kapcsolatban, bátran keressetek minket elérhetőségeink valamelyikén!